Shipping guidelines

Verzendrichtlijnen

 

Orderverwerking

Bestellingen die via Amazon worden geplaatst, worden doorgaans binnen één werkdag na plaatsing van de bestelling verzonden. Amazon zal u op de hoogte stellen van eventuele vertragingen bij de verzending. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt, met uitzondering van feestdagen, dan zijn wij gesloten. Als er onvoorziene vertragingen optreden, wordt u binnen vijf werkdagen na uw bestelling hiervan op de hoogte gesteld.

Verzenddiensten

De verzending van bestellingen wordt afgehandeld door Amazon.

 

Amazon bezorgtijden in Nederland

De onderstaande verzendkosten zijn van toepassing op producten die door Amazon worden verzonden. Prijzen en verzendtijden voor artikelen die door Marktplaats-verkopers op Amazon.co.uk worden verzonden, kunnen verschillen. De verzendkosten staan vermeld in het besteloverzicht. Op de pagina Verzendkosten kunt u de verzendkosten voor een bestelling bij een Marktplaats-handelaar vinden.

Om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd arriveert, moet het bedrag van uw creditcard zijn afgeschreven vóór de datum aangegeven op de productpagina.

Standaard levering

Bij standaardverzending ontvangt u uw pakket binnen drie tot vijf werkdagen tussen 08.00 en 21.00 uur.

Bij reguliere verzending arriveert uw pakket binnen drie tot vijf werkdagen tussen 08.00 en 21.00 uur.

Reguliere verzending is van toepassing op alle artikelen die via Amazon.co.uk worden verzonden. Pakketten worden in uw brievenbus gedropt of persoonlijk afgeleverd. Er zijn bepaalde voorwaarden van toepassing.

Prioritaire verzending

uw pakket komt binnen drie werkdagen aan. De bezorging vindt plaats van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 22.00 uur. en zondag van 9.00 tot 22.00 uur. in kwalificerende gebieden. In in aanmerking komende gebieden is verzending op dezelfde dag mogelijk als bestellingen worden geplaatst vóór de sluitingstijd die op de productpagina staat vermeld.

Prioriteitslevering wordt aangeboden voor de meeste artikelen die via Amazon.co.uk worden verzonden. Er zijn bepaalde voorwaarden van toepassing.

Retour haut de page