About us

Over ons

MOVA International is opgericht vanuit een eenvoudig concept: Het leven verdient het om van te genieten. MOVA International werd opgericht in 2003 en is gevestigd in Los Angeles, Californië. Het bedrijf ontwikkelde de MOVA Globe, een uniek product ontworpen door Bill French in zijn kelder in Cardiff-by-the-Sea, een charmante badplaats in de buurt van San Diego. Als natuurkundige en uitvinder haalde Bill zijn inspiratie uit zijn passie voor zonne-energie en magnetisme.

Elke globe bestaat uit een transparante buitenschaal van zorgvuldig geselecteerd, hoogwaardig acryl dat stevig blijft terwijl een binnenschaal draait dankzij geavanceerde magneten en zonnecellen die het uurwerk aandrijven. Geen batterijen. Geen kabels. Alleen het licht. MOVA Globes overstijgen stilistische grenzen door een product aan te bieden dat luxueus, technologisch geavanceerd en doordrenkt is van magie. In combinatie met ons uitzonderlijke niveau van ondersteuning is het gemakkelijk te begrijpen waarom steeds meer retailers ervoor kiezen om met ons samen te werken.

MOVA Globe streeft ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren en voortdurend te innoveren om aan de behoeften van haar klanten te voldoen. Een getalenteerd en toegewijd team werkt onvermoeibaar om wereldbollen te creëren met unieke en boeiende ontwerpen die onze passie voor kunst, wetenschap en ontdekking weerspiegelen.

MOVA globes zijn geweldige decoraties voor elke kamer, of het nu een kantoor, bibliotheek of zelfs een woonkamer is. Ze zijn ook een ideaal cadeau voor globetrotters (geen woordspeling bedoeld), kunstliefhebbers en techneuten. Onze steeds groter wordende collectie omvat een verscheidenheid aan thema’s, kleuren en maten, voor ieders smaak.

Opmerking: een terugbetaling voor een product dat door Amazon is verzonden, wordt binnen maximaal 14 dagen uitgevoerd en wordt bevestigd door een geautomatiseerde e-mail. Uw terugbetaling wordt tot 7 werkdagen na de terugbetaling weergegeven op de oorspronkelijke betaalmethode. In bepaalde situaties kan de terugbetaling langer duren. Voor meer informatie over ons terugbetalingsbeleid kunt u onze hulppagina voor terugbetalingen raadplegen of contact opnemen met de klantenservice. Houd er rekening mee dat elk artikel moet worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin het is ontvangen. Nieuwe artikelen dienen nieuw, ongebruikt en compleet geretourneerd te worden. Gebruikte artikelen mogen geen gebruikssporen of bijkomende schade vertonen. De uitzonderingen met betrekking tot het herroepingsrecht zijn ook van toepassing op ons 30 dagen retourbeleid. De onderstaande producten kunnen niet worden geretourneerd onder ons retourbeleid van 30 dagen (tenzij het product defect is).

Retour haut de page