MOVA Globe der kleine Prinz
MOVA Globe der kleine Prinz
MOVA Globe der kleine Prinz

Mova Globe the little prince

Reis met de kleine prins op zijn lieve asteroïde B612 in de ruimte. Deze beperkte wereld heeft een charmant ontwerp dat de tijdloze lessen van Antoine de Saint-Exupéry gebruikt. Alleen verbonden met een gepersonaliseerde kristalbasis van het 75e verjaardag.

237.60

De Kleine Prins werd geschreven in 1943 door Antoine de Saint-Exupéry, een vliegpionier, bestsellerauteur en humanist, en is een kunstzinnig meesterwerk dat de menselijkheid, vriendschap, authenticiteit en liefdadigheid benadrukt. Hoewel de beelden op papier betoverend zijn, geeft het toevoegen ervan aan onze globes dit klassieke boek nieuw leven. De Kleine Prins zit bovenop zijn geliefde asteroïde B612 met de vos en een betoverde roos. De uitbarstende vulkanen van de asteroïde en de blauw- en grijstinten vangen de details van de lessen op die door het verhaal worden geleerd. Vanwege de humanitaire waarden van dit klassieke boek en MOVA’s toewijding om terug te geven, wordt een deel van de opbrengst van de beperkte collectie van De Kleine Prins gedoneerd aan St. Jude Children’s Research Hospital®, het toonaangevende ziekenhuis ter wereld dat gewijd is aan het genezen van kanker bij kinderen en andere levensbedreigende ziekten.

MOVA Globe The Little Prince Poses on a Shelf MOVA Globe The Little Prince Lays on a Book MOVA Globe The Little Prince Lays on a Small Table MOVA Globe The Little Prince Lays on a Small Table

MOVA Globe der kleine PrinzMova Globe the little prince
237.60
Retour haut de page