Mova Globe Relief Map Cube
Mova Globe Relief Map Cube
Mova Globe Relief Map Würfel auf einem Tisch liegend
Mova Globe Relief Map Cube auf einem Buch liegend

Mova Globe Relief Map Cube

Dankzij de gepatenteerde Mova Globes -technologie biedt de Mova Relief Map Cube Globus een unieke ervaring van onze planeet. De kubieke geometrische vorm en de continue, hypnotische beweging zijn een echte revolutie van onze traditionele bol. De milieuvriendelijke bol vereist geen batterijen of stopcontacten en wordt gevoed door het omgevingslicht.

357.60

Uniek Design voor een Betoverende Ervaring

De MOVA Relief MAP Cube Globe Cube heeft een elegant en betoverend design. De geometrische kubusvorm gecombineerd met de continue rotatie biedt een hypnotiserende kijkervaring die tegelijkertijd betoverend en kalmerend is. De wereldbol toont gedetailleerde reliëfs, landmassa’s en oceaanstromingen. Hij is ook voorzien van de namen van steden en landen, waardoor hij zowel educatief als leuk is. Met zijn vloeiende beweging en verfijnde uiterlijk is de MOVA Globe Cube een uniek decoratief object dat aandacht trekt in elke kamer.

Geavanceerde Technologie voor Gemakkelijk en Praktisch Gebruik

De MOVA Globe Cube maakt gebruik van de gepatenteerde MOVA Globes-technologie, waardoor de wereldbol zonder kabels of batterijen kan zweven. De wereldbol wordt in een centrale positie gehouden door een niet-toxische optische vloeistof, waardoor de wereldbol perfect binnen de kubus zweeft. De rotatie van de wereldbol wordt aangedreven door omgevingslicht, dus de wereldbol heeft geen externe energiebron nodig. De wereldbol is gemakkelijk te installeren en te gebruiken; plaats hem gewoon in een goed verlichte ruimte en hij begint te draaien.

Een Milieuvriendelijk en Verantwoord Decoratief Object

De MOVA Globe Cube-wereldbol is ontworpen met het milieu in gedachten en heeft geen batterijen of kabels nodig. Dit maakt het een milieuvriendelijk decoratief object. De materialen die worden gebruikt om de wereldbol te maken, zijn duurzaam en milieuvriendelijk. De niet-toxische optische vloeistof die wordt gebruikt om de wereldbol in zijn centrale positie te houden, is ook milieuvriendelijk. Met de MOVA Globe Cube-wereldbol kun je je huis of kantoor op een elegantie manier decoreren terwijl je ook bijdraagt aan milieubescherming.

Mova Globe Relief Map CubeMova Globe Relief Map Cube
357.60
Retour haut de page