MOVA Globe Moon 6

Mova Globe Moon 6 « 

De Mova Globe Moon 6 « Customs is een meesterwerk van technologie die een onvergetelijke ervaring biedt. Met zijn gladde en elegante oppervlak lijkt de 3D -maan over zijn basis te drijven.

357.60

Ongeëvenaarde technologie voor een unieke wereldbol

De Mova Globe Moon 6″ is een wonder van de moderne technologie. Het wordt aangedreven door zonne-energie, wat betekent dat het niet aan een basis hoeft te worden aangesloten. Het gebruikt ook een gepatenteerde technologie die ervoor zorgt dat de bol langzaam op zijn basis draait zonder enig geluid te maken. Dit stuk interieurdecoratie is net zo aangenaam om naar te kijken als om te horen. Het is ook gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de duurzaamheid en duurzaamheid gegarandeerd zijn.

Een uitzonderlijk cadeau voor je geliefden

De Mova Globe Moon 6″ is het perfecte cadeau voor alle fans van wetenschap, ruimte en kunst. Of het nu voor een verjaardag, een afstuderen of een Vaderdag is, deze unieke bol zal zeker een hit zijn. De Mova Globe Moon 6″ is ook een uitstekende keuze voor studenten en leraren die hun klaslokaal willen opfleuren. Geef je geliefden een cadeau dat een leven lang meegaat en verbaas ze elke keer als ze ernaar kijken. Deze unieke bol wordt aangedreven door lichtenergie, waardoor een betoverend schouwspel ontstaat dat kijkers verrukt. De exacte details van het maanoppervlak zijn met uitzonderlijke precisie vervaardigd, waardoor je een gedetailleerd beeld krijgt van elke krater en elke berg. Dit interieurstuk zal waar het ook wordt tentoongesteld, zeker het middelpunt zijn.

MOVA Globe Moon 6Mova Globe Moon 6 « 
357.60
Retour haut de page