MOVA Globe Green and Gold

Mova Globe Green and Gold 6 « 

Geef uw huis een vleugje verfijning en elegantie met deze prachtige, geanimeerde wereldbol. Met zijn diepe groene kleuren en de gouden accenten zal deze moderne globus gegarandeerd indruk maken. N n

n n

n n

357.60

Frisse, hedendaagse ontwerp

Met zijn frisse, hedendaagse ontwerp is de MOVA Globe Green & Gold 6″ een opvallend decoratief object. De combinatie van metallic groen en goud geeft elke kamer een vleugje sophistication, terwijl de wereldkaart precieze geografische details toont. Dit is een object dat zeker lof zal oogsten en uw gasten zal imponeren.

Hoogste kwaliteit details

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de MOVA Globe Green & Gold 6″ een uitzonderlijk kunstwerk. De globe is gemonteerd op een gepolijste roestvrijstalen basis die het licht weerkaatst en extra glans toevoegt. De globe zelf is gemaakt van duurzame, krasbestendige materialen, waardoor hij de tand des tijds doorstaat. Wanneer het blootgesteld wordt aan licht, draait de globe langzaam en stil, waardoor zijn schoonheid een hypnotische dimensie krijgt.

Unieke decoratie voor uw huis of kantoor

Of u nu op zoek bent naar een elegante decoratieve object voor uw huis of kantoor, de MOVA Globe Green & Gold 6″ is een geweldige keuze. Het past perfect bij elke decorstijl, of het nu modern, traditioneel of klassiek is. Het is een opvallend decoratief stuk dat elke kamer zeker een vleugje sophistication zal geven.

MOVA Globe Green and GoldMova Globe Green and Gold 6 « 
357.60
Retour haut de page