Mova Globus Erde Nachtansicht

Mova Globe Earth at night

We namen de iconische sternacht van Van Gogh en benadrukten elke wervelende gele ster en elk donker silhouet tegen de nachtelijke hemel in een exclusief Mova -ontwerp. Een klassieker die werd getransformeerd in een geschenk van moderne kunst.

237.60

Geniet van de rustige schoonheid van de aarde vanuit het nachtperspectief, waarbij de vooruitgang van de mensheid in het verlichten van de wereld wordt benadrukt. Deze wereldwijde weergave van de aarde is samengesteld uit meer dan 400 NASA-satellietbeelden en is onze gloednieuwe kijk op onze verbazingwekkende planeet, gezien door de ogen van een astronaut. Bij elke vlucht over de blauwe planeet ziet u donkere landmassa’s in de diepten van de rijke blauwe zee en steden die schitteren in het licht van de beschaving. Dit ontwerp zal zeker de volgende favoriet van onze klanten worden.

Mova Globus Erde Nachtansicht auf einem Tisch liegendMova Globus Erde Nachtansicht gelegtMova Globe Terre Vue de Nuit auf einem Holztisch liegendMova Glove Terre Vue de Nuit gelegt

Mova Globus Erde NachtansichtMova Globe Earth at night
237.60
Retour haut de page