Mova Globe -Konstellationen
Mova Globe -Konstellationen
Mova Globe -Konstellationen

Mova Globe constellations

Een must voor astronomymans: deze wereldbol van de constellaties toont alle 88 sterrenbeelden voor hun plezier, zonder een bewolkte lucht te voorspellen.

237.60

Krijg het gloeien van de nachtelijke hemel met deze Constellation Globe in je woonkamer. Elk van de 88 constellaties erkend door de Internationale Astronomische Unie wordt weergegeven met een reeks sterrenvormen, punten en lijnen om de indruk te geven van verschillende afstanden en maten. De sterren en constellaties zijn afgebeeld in een metallic zilveren kleur op een diep zwarte achtergrond, zodat elke vorm er in het bijzonder goed uitsteekt. Schakel over naar de grotere 8,5-inch globe om een ​​verbeterde versie te krijgen met extra details, waaronder de contouren van elke constellatie en historische informatie over de legendes die hun namen gaven.

Mova Globe Constellations NahaufnahmeMova Globe Constellations auf einem Schreibtisch liegendMova Globe Constellations auf einem Schreibtisch liegendMova Globe Constellations auf einem Regal stehend

Mova Globe -KonstellationenMova Globe constellations
237.60
Retour haut de page