MOVA Globe Schwarz und Gold 6
MOVA Globe Schwarz und Gold 6
MOVA Globe Schwarz und Gold

Mova Globe Black and Gold 6 « 

Ontdek de Mova Moval Gold en Black 6 « terrestrische wereldbol in eeuwige beweging, een uniek en leerzaam kunstwerk voor uw verfijnde interieur. Bied het aan als een fascinerend en hypnotisch reisgeschenk.

357.60

Een kunstwerk in beweging

De Mova Metallic Gold and Black 6″ Globe is een uniek stuk dat tegelijkertijd een kunstwerk en een wereldkaart is. Dankzij de gepatenteerde technologie van Mova is deze globe constant in beweging op zijn as, waardoor een betoverend en hypnotiserend schouwspel ontstaat. Met zijn felle gouden landmassa’s op een diepe zwarte zee is deze globe een elegante toevoeging aan elk modern interieur.

Een perfect cadeau voor de reisliefhebber

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor een vriend of geliefde die gepassioneerd is over reizen, is de Mova Metal and Black Metal Globe een uitstekende optie. Het is niet alleen mooi, maar ook educatief. De grenzen van de landen en de namen van de steden staan duidelijk aangegeven, waardoor het een nuttig hulpmiddel is om geografie te leren. Bovendien is de beweging van de globe een betoverende weergave van de rotatie van de aarde op zijn as.

Een verfijnde toevoeging aan elk interieur

De Mova Metallic Gold and Black 6″ Globe is een verfijnde toevoeging aan elk interieur. Of je het nu gebruikt in een thuiskantoor of in een woonkamer, het zal zeker de aandacht trekken van je gasten. De combinatie van glanzend goud en diep zwart is tijdloos en elegant, waardoor het een veelzijdig stuk is dat in veel verschillende decorstijlen kan worden gebruikt.

MOVA Globe Schwarz und Gold 6Mova Globe Black and Gold 6 « 
357.60
Retour haut de page