Legal notice

Juridische mededeling

deze site neemt deel aan het Amazon-programma

Uitgever van de website:
De website www.movaglobes.fr wordt beheerd door Naressi Théo, telefoonnummer 0651343438, e-mailadres: naressi.theo@gmail.com.

Hoofd publicatie:
De persoon die verantwoordelijk is voor de publicatie van de website www.movaglobes.fr is Naressi Théo in zijn hoedanigheid van Publicatiedirecteur.

Hosting van de website:
De website www.movaglobes.fr wordt gehost door HOSTINGER, Company, met maatschappelijke zetel te HOSTINGER INTERNATIONAL LTD, 61 Lordou Vironos Street, 6023 Larnaca, Cyprus.

Intellectueel eigendom :
De inhoud van de website www.movaglobes.fr is het exclusieve eigendom van de uitgever, met uitzondering van handelsmerken, logo’s of inhoud van andere aangesloten bedrijven of auteurs. Elke reproductie, weergave, wijziging, publicatie of aanpassing van alle of een deel van de elementen van de website, op welke manier dan ook, is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

 

Persoonlijke gegevens :
De informatie verzameld op de website www.movaglobes.fr wordt gebruikt in het kader van het beheer van bestellingen, klantenrelaties en commerciële prospectie. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens van 6 januari 1978 heeft u recht op toegang, rectificatie en verwijdering van gegevens die op u betrekking hebben. Om dit recht uit te oefenen, kunt u per e-mail contact opnemen met de uitgever op het volgende adres: contact@movaglobes.fr.

Koekjes:
De website www.mova-globe.nl maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren en bezoekstatistieken samen te stellen. U kunt het gebruik van cookies weigeren door uw browserinstellingen dienovereenkomstig te configureren.

Retour haut de page